6 okt 2022

Griffierscongres 2022

VvG Jaarcongres 2022 ‘Leiderschap’

Datum: donderdag 6 oktober en vrijdag 7 oktober 2022
Adres: Museum Speelklok, Utrecht & Provinciehuis te Utrecht
Meer informatie: kijk op de website van Vereniging van Griffiers

Op 7 oktober vindt het jaarlijkse Griffierscongres plaats, waar dit jaar het thema ‘leiderschap’ centraal zal staan. De rol van de moderne griffier beperkt zich niet alleen meer tot het bieden van ondersteuning, maar vraagt vandaag de dag ook om het durven aansturen van de raad, de Staten en de Kamers. Hoe leiderschap binnen het complexe takenpakket van de griffier vorm kan krijgen, zal met behulp van onder meer workshops, excursies en panelgesprekken vanuit verschillende perspectieven uitgebreid aan bod komen. 

Dat is nog niet alles. Op 6 oktober zal traditiegetrouw de Night Before plaatsvinden van 17:00 uur tot 23:00 uur. Dit feest vindt plaats op een wel heel bijzondere locatie, namelijk Museum Speelklok. U mag bij deelname ook rekenen op een heerlijk diner. 

Dit evenement is aan te raden voor alle griffie(rs) die benieuwd zijn naar de verschillende vormen waarin leiderschap tot uiting kan worden gebracht en hoe deze nieuwe rol kan bijdragen aan de kwaliteit van de samenwerkingen tussen de betrokken organisaties. 

Programma BMC

Meer informatie volgt.