16 sep 2019

iPRES 2019 conferentie

Op maandag 16 september en vrijdag 20 september is BMC aanwezig op iPRES 2019. iPRES is een conferentie met de focus op digitale duurzaamheid. Tijdens het evenement zijn er 400 internationaal toonaangevende experts op het gebied van digitale duurzaamheid aanwezig in het Eye Filmmuseum. De deelnemers vormen een toegewijde groep experts, die elkaar ieder jaar tijdens iPRES ontmoeten om belangrijk onderzoek en de nieuwste trends op het gebied van langetermijnbeleid van digitale informatie te bespreken.

Klik hier voor meer informatie over iPRES 2019.

Op maandag 16 september geeft BMC, samen met het Eye Filmmuseum, een presentatie c.q. workshop over het Kostprijsmodel Digitale Duurzaamheid. 

“Het volume van digitale informatie neemt snel toe en daarmee de kosten van duurzaam beheer en behoud van digitaal erfgoed. Dit vergroot de urgentie om de kosten in kaart te brengen en te beheersen. In veel gevallen wordt, of werd tot voor kort, op projectbasis aan digitale duurzaamheid gewerkt. Ook de financieringsstromen worden vaak bepaald door deze projecten, waardoor middelen voor de structurele beheerskosten niet structureel beschikbaar zijn.” aldus Herman Uffen.

Wij ontmoeten u graag tijdens onze workshop of bij onze stand.

Meer informatie

Wilt u weten wat BMC voor u kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met Herman Uffen via telefoonnummer 06 - 12 84 77 59 of per e-mail naar herman.uffen@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Contact

Foto

Stel uw vraag aan Herman Uffen

senior adviseur
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?