17 apr 2023

Inhousedag Traineeships 2023

Datum:  15 mei 2023
Tijd: 12:00 - 18:00 (borrel vanaf 17:00)
Locatie: BMC kantoor (Databankweg 26D, Amersfoort)

Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil je meer weten over hoe het is om te werken bij hét organisatieadviesbureau voor de publieke sector? Kom dan kennismaken met BMC tijdens onze Inhousedag op maandag 15 mei! Tijdens deze middag maak je kennis met alle facetten van het adviesvak, krijg je leuke presentaties van ervaren collega’s en ga je aan de slag met een interactieve workshop. Ook krijg je de gelegenheid om te speeddaten met huidige trainees & sluiten we af met een gezellige borrel!

Aanmeldingsformulier

Wie zijn wij?

BMC biedt een sterk totaalconcept van advies, verander- en interimmanagement, training en coaching, auditing, onderzoek en benchmarking. En draagt daarmee bij aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdagingen in de publieke sector. Met een ondernemende mentaliteit en nuchtere aanpak gaan we steeds voor maximaal maatschappelijk resultaat, in ideeën en uitvoeringskracht. We zetten onze expertise en innovatiekracht in om elke dag beter te worden, voor elkaar en onze opdrachtgevers. Voor inwoners, leerling, en cliënt.

De Traineeships

Ontwikkeling staat centraal binnen onze organisatie, en daarom zet BMC zich graag in voor jong talent! BMC is werkzaam door heel Nederland en onze adviseurs zijn inzetbaar voor allerlei thema’s & vraagstukken binnen publieke sector organisaties. Vanuit zes domeinen waarin we werkzaam zijn, bieden we 10 verschillende traineeships aan: 

  • Traineeship Young Financials
  • Traineeship Young HRM
  • Traineeship Bedrijfsvoering in de Zorg
  • Traineeship Sociaal Domein
  • Traineeship Jeugd & Onderwijs
  • Traineeship Ruimte
  • Traineeship Wonen & Woningcorporaties
  • Traineeship Politiek & Bestuur
  • Traineeship Datagedreven werken
  • Traineeship Informatiebeveiliging & Privacy

Voor meer informatie over de verschillende traineeships kun je kijken bij ons actuele aanbod.

Voor wie wordt de Inhousedag georganiseerd?

De Inhousedag is bedoeld voor studenten in hun laatste studiejaar van hun bachelor of master én onlangs afgestudeerden die interesse hebben in het werkveld van de publieke sector. We investeren graag in nieuw talent en willen graag kennis maken met jou! Wil jij meer weten over één van deze traineeships, én heb jij interesse in het adviesvak specifiek voor de publieke sector? Dan zien we jou graag op onze Inhousedag!

Programma

12:00 - 13:00  Inloop & ontvangst met koffie, thee en lunch
13:00 - 13:30  Welkomstwoord & algemene presentatie door directie
13:30 - 14:00  Aan de slag als trainee: wat zijn de mogelijkheden?
14:00 - 15:30  Workshop
15:30 - 15:45  Korte break
15:45 - 17:00  Speeddates met trainees van verschillende domeinen
17:00 - 18:00  Informele borrel

Aanmelden

Schrijf je kosteloos in voor deze Inhousedag via het aanmeldformulier hieronder. Meld je op tijd aan: wanneer de inschrijvingen vol zijn, kom je automatisch op de wachtlijst. Jouw aanmelding is definitief zodra je van ons een bevestiging ontvangt. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze dag? Neem dan contact op met Iris Bruinsma (iris.bruinsma@bmc.nl of 06 - 51 73 16 68) of Ella van der End (ella.van.der.end@bmc.nl of 06 - 17 60 45 17). 

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement