30 jun 2022

Divosa voorjaarscongres

Divosa Voorjaarscongres 2022 ‘Op eigen wijze’

Datum: donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli
Locatie: Gooiland Theater, Emmastraat 2 Hilversum
Inschrijven en kosten: kijk op de website van Divosa.

De uitdagingen voor het sociaal domein zijn complexer dan ooit. Er liggen grote maatschappelijke opgaven waar gemeenten een hoofdrol in spelen: bestaanszekerheid, gezond leven en gelijke kansen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarnaast hebben we te maken met een nieuw regeerakkoord, nieuwe collegeakkoorden en de gevolgen van de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne. Ga er maar aan staan als leidinggevende in het sociaal domein. Het is tijd om scherpe keuzes te maken, aangepast aan lokale omstandigheden. 

Het Divosa Voorjaarscongres biedt u de gelegenheid om te reflecteren op uw rol en uw verantwoordelijkheid. Met collega-leidinggevenden. En u door hen en gerenommeerde sprekers te laten inspireren. Om nieuwe ideeën te krijgen bij wat voor gemeente u wilt zijn, of hoe u daar invulling aan kunt geven, om uw leidende principes te herijken en om een toetssteen te bepalen voor uw keuzes. 

We ontmoeten u graag op onze BMC-stand

Als samenwerkingspartner van Divosa is BMC uiteraard op beide dagen aanwezig. We ontmoeten u graag op onze stand om met u van gedachten te wisselen over de uitdagingen waar u als leidinggevende in het sociaal domein voor staat. En over hoe wij u als BMC daarbij kunnen ondersteunen. Ook vertellen we u graag meer over hoe BMC op diverse plekken in het land het verschil maakt op belangrijke maatschappelijke opgaven als Wijkaanpak, Ontwikkelkansen voor kinderen en het Versterken van de sociale basis. 

Meer informatie over het evenement

Kijk voor meer informatie op de website van Divosa.