11 jun 2021

Try-out 'Digitale datagame'

Vrijdag 11 juni 2021, 10:00 - 12:00 uur
Door: Martijn van Engelen & Sjoerd Oomen


De demonstratie zal plaatsvinden via Microsoft Teams en is toegankelijk voor personen die werkzaam zijn bij organisaties binnen de publieke sector. Deelname is kosteloos.
 

Hoe databewust is uw organisatie?

De wereld van data en technologie is sterk in ontwikkeling. Waar beschikbare data bewust, veilig en efficiënt worden gebruikt, groeit het inzicht en kunnen ontwikkelingen steeds beter worden verklaard en voorspeld. Daardoor wordt het ook mogelijk om gericht te sturen op maatschappelijke impact.

Datagedreven werken is om die reden een belangrijke nieuwe opgave in het publieke domein. Datagedreven werken gaat niet alleen om de techniek, maar is een veranderkundige opgave. Om deze organisatieverandering teweeg te brengen wordt mede focus gelegd op bewustwording en gedragsverandering. Om bewustzijn te creëren en gedragsverandering te stimuleren, moeten mensen zien en ervaren wat de verandering voor hen kan betekenen in hun dagelijkse werkzaamheden.

BMC heeft een ‘serious game’ ontwikkeld om bestuurders, managers en medewerkers op een interactieve wijze kennis te laten maken met de mogelijkheden die data biedt. De digitale datagame is gericht op databewustzijn en datagedreven werken.

Uiteraard vertellen wij u graag meer over de datagame, hierbij geldt echter dat het daadwerkelijk spelen van de datagame het beste de meerwaarde toont. Daarom nodigt BMC u graag uit voor de try-out van de digitale datagame. In een sessie van twee uur ervaart u hoe het is om een vraagstuk datagedreven aan te vliegen. In het gesprek dat volgt evalueren de deelnemers de datagame door in te gaan op het benodigde databewustzijn en de gedragsverandering in relatie tot de data- en digitaliseringsopgave binnen uw organisatie.

Per organisatie kunt u maximaal met twee deelnemers aanmelden, in totaal biedt deze try-out ruimte voor 12 deelnemers.

 

Op dit moment zijn alle plekken voor deze try-out gereserveerd. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Tevens zullen wij bij genoeg interesse een tweede datum communiceren.

Aanmelden

Foto

Stel uw vraag aan Sjoerd Oomen

Data & Digitalisering adviseur

Deelnemer 1

Deelnemer 2

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement