6 okt 2022

Dataprotectie & Privacy congres 2022

Datum: donderdag 6 oktober en vrijdag 7 oktober 2022
Adres: Van der Valk Amstel, Amsterdam
Meer informatie: kijk op de website van Outvie

Het waarborgen van privacy en dataprotectie is van groot belang binnen iedere organisatie. Tijdens de tiende editie van het Dataprotectie & Privacy congres van Outvie krijgt u de kans om de kennis op te doen die nodig is om de protectie van data en het veilig delen ervan binnen een organisatie op professionele wijze te kunnen realiseren. Naast de risico’s van het werken met data, zullen tijdens dit evenement ook de te benutten kansen aan het licht gebracht worden. 

Op 6 en 7 oktober zullen verschillende experts op het gebied van dataprivacy compliance een bijdrage leveren door hun kennis te delen en het gesprek met u aan te gaan over privacy en dataprotectie. 

De conferentie is waardevol voor alle professionals die nieuwsgierig zijn naar de meest actuele informatie betreffende dataprotectie en privacy en de vele praktische en juridische uitdagingen die bij datagebruik komen kijken. Frequente bezoekers van het event zijn bijvoorbeeld privacy officers, advocaten, datamanagers en beleidsmedewerkers privacy. 
 

Programma BMC

Alex Commandeur geeft namens BMC op 7 oktober om 14:00 uur een workshop over de Wet aanpak meervoudige problematiek sociaal domein (Wams). Als expert op het gebied van privacy en informatiemanagement zal hij tijdens deze sessie onder meer uitleggen wat de Wams voor veranderingen teweeg zal brengen en wat voor effect dit gaat hebben op het vastleggen en uitwisselen van informatie over de burger.