21 nov 2019

Congres 'Sociaal Domein: Leren en verbeteren'

Op donderdag 21 november organiseert BMC in samenwerking met het Binnenlands Bestuur, BDO, InfinitCare, Movisie, Schulinck en Stimulansz het congres 'Sociaal Domein: Leren en verbeteren'. Dit evenement vindt plaats in het Antropia te Driebergen. Graag ontmoeten wij u daar gedurende het evenement. 

Over het congres en onze workshop

Binnen het sociaal domein verzamelen veel instanties data. Martine Abercrombie en Herman Uffen van BMC verzorgen een workshop over de rol van data (bijvoorbeeld over aantallen en doelgroepen) voor het verkrijgen van inzicht in en grip op de oorzaken die ten grondslag liggen aan de kosten binnen het sociaal domein: de cost drivers. Aan welke knoppen kunt u draaien, welk instrumentarium en welke modellen zijn bruikbaar en wat betekent dit voor inkoop, monitoring en strategie bij de inzet van zorg, hulp en ondersteuning? Hoe maak je deze data zinvol? Om onder andere deze vragen te beantwoorden, worden er tijdens het congres dertien verschillende workshops georganiseerd. Er is de mogelijkheid om drie workshops te volgen. Bekijk hier wat de workshops inhouden.

Meer informatie

Meer informatie over het evenement vindt u op de website van Binnenlands Bestuur. Heeft u nog vragen over de rol van BMC op deze dag? Neem dan contact met ons op via (033) 496 52 00 of via onderstaand contactformulier.

Contact

Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?