27 sep 2018

Congres Omgevingswet

Op donderdag 27 september is BMC aanwezig op het Congres Omgevingswet van Binnenlands Bestuur in Driebergen. Graag ontmoeten wij u in onze stand of tijdens onze workshop.

Over de workshop

Op het congres zal Joris Stok, partner Ruimtelijke Ontwikkeling, de workshop 'Exit structuurvisie, leve de Omgevingsvisie' verzorgen. Dit wordt een interactieve deelsessie waarbij de lessen van gemeenten worden besproken die afgelopen jaar experimenteerden met een levende Omgevingsvisie.

Over het congres Omgevingswet

"Over ruim twee jaar is de invoering van de Omgevingswet een feit. De tijd van vrijblijvende  experimenten is voorbij. Nu moet er worden opgeschaald om ‘de grootste staatsrechtelijke verandering sinds Thorbecke’ daadwerkelijk mogelijk te maken. Het Binnenlands Bestuur-congres ‘Omgevingswet: Leren van de pioniers’ biedt deelnemers een staalkaart van succesvolle pilots die erom vragen met derden te worden gedeeld. Tal van sprekers leveren inhoudelijke verdieping. Een onmisbaar congres voor iedereen die meters wil maken in de aanloop naar de nieuwe wet."

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden.

Meer informatie

Wilt u weten wat BMC voor u kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met Joris Stok via telefoonnummer 06-13246502 of per e-mail naar joris.stok@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Contact

Foto

Stel uw vraag aan Joris Stok

Ruimtelijke Ontwikkeling partner Ruimtelijke Ontwikkeling
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?