27 okt 2021

Kenniskring Zorg 2023: Gezamenlijk op zoek naar nieuwe wegen in de ouderenzorg

Datum:  27 oktober 2021 12-18u, inclusief lunch en borrel
Locatie: Theehuis het Oude Paard, Birkstraat 109 in Soest
Kosten: € 80,00 (wordt geïncasseerd middels een factuur die wordt toegezonden direct na ontvangst van uw aanmelding)

De Kenniskring Zorg 2023 is een platform waar managers en beleidsmakers in de (langdurige) zorg elkaar ontmoeten, kennis en innovatie uitwisselen en elkaar inspireren. Het doel is vanuit persoonlijk leiderschap te kijken naar je opdracht en de uitdagingen in je werk. Kijk eens met een andere bril naar jezelf, je collega’s, je team en je paradigma. BMC faciliteert de Kenniskring Zorg 2023 en de volgende bijeenkomst staat gepland op 27 oktober 2021 met als thema: op zoek naar nieuwe wegen in de ouderenzorg!

Ook op zoek naar nieuwe wegen in de ouderenzorg?

U weet: de organisatie van zorg kan anders en beter. Maar hoe dan? Focus op welzijn en zeggenschap voor bewoners en betrokkenheid van familie, meer zeggenschap voor medewerkers en een andere functiestructuur (met een prettiger uitzicht op de arbeidsmarkt). Kwalitatief goede zorg is vanzelfsprekend. Wat vraagt dit van u en uw organisatie?

We laten ons inspireren door doorbraken die op dit moment worden gerealiseerd. Tal van organisaties zijn zoekende naar alternatieven. Dit laat onverlet dat ze nog steeds lastig zijn te vinden. Op enkele plaatsen wordt geëxperimenteerd met een andere insteek. Het communitymodel is er daar een van. Dat gaat uit van een ander vertrekpunt. Een zo fijn mogelijk leven en dat verstandig combineren met de noodzakelijke zorg. Inclusiviteit van familie en vrijwilligers door educatie en coaching. Zeggenschap en andere rollen en taken en mogelijk een ander type medewerker. Dat kan nieuwe kansen geven op de nu zo krappe arbeidsmarkt (meer generalisten, minder specialisten, meer voldoening, minder verzuim, en nog meer).

Wie wil dat nou niet? Tijdens de Kenniskring Zorg 2023 gaan we hierover met elkaar in gesprek. We laten ons inspireren en gaan op zoek naar antwoorden. We zijn blij dat we elkaar ditmaal weer live kunnen ontmoeten! We trappen zoals vanouds af met een lunch en sluiten de middag met een borrel.
 

Aanmelden bijeenkomst Kenniskring Zorg 2023, 27 oktober 2021

Foto

Stel uw vraag aan Evy Liersen

Zorg adviseur

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement