BMC fietst mee met Stelvio for Life!

Op zaterdag 2 september 2017 vindt de 6e editie van het sportevent Stelvio for Life plaats. Vier BMC’ers fietsen mee: Birte Metz, Marcel Boogers, Jan-Gauke Kootstra en Erik Schep. Deze toppers gaan de Passo dello Stelvio (Italië) beklimmen om geld in te zamelen voor een persoonlijke behandeling op maat voor elke kankerpatiënt.

Over het event
De klim van Stelvio for Life start in Bormio, is 21,1 km lang, overbrugt 1.533 hoogtemeters en finisht na 34 haarspeldbochten op 2.758 m hoogte. Deelnemers zamelen per hoogtemeter minimaal €1,- sponsorgeld in. De opbrengst van het sponsorgeld komt 100% ten goede aan Barcode for Life. Deze stichting werft fondsen exclusief voor het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT).

Stichting Stelvio for Live gelooft in behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel. Om dit mogelijk te kunnen maken en patiënten een langer en beter leven te geven, zamelt de stichting geld in voor geïndividualiseerd kankeronderzoek.

Wij zijn super trots dat deze BMC’ers meedoen met dit event en wensen hen veel succes met de voorbereiding. Onze toppers sponsoren? Ga dan naar: http://www.stelvioforlife.nl/teams/61/!

Naar contact

Contact opnemen

Meer weten over onze professionals?
Neem contact met ons op.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Vul hiervoor het contactformulier aan de rechterkant in.