BMC Advies uitgeroepen tot beste organisatieadviesbureau

15 december 2017 – BMC Advies is door het blad Management Team (MT) uitgeroepen tot het beste adviesbureau van Nederland voor organisatieadvies.

Sinds 2001 voert MT jaarlijks een tevredenheidsonderzoek uit over zakelijke dienstverleners en adviesbureaus in Nederland. Bijna 2.600 managers hebben een beoordeling gegeven aan meer dan 1.000 dienstverleners. De dienstverleners zijn verdeeld over 53 categorieën. De categorieën financiële dienstverleners, professionele dienstverleners en digitale dienstverleners zijn dit jaar samengevoegd tot één ranglijst: de MT1000. De ranglijst van MT wordt gezien als een belangrijke benchmark binnen de sector.

Johan van Triest, directeur BMC Advies: “Wij zijn enorm trots op onze nummer 1-positie. In 2018 willen wij onze positie binnen de publieke sector verstevigen en onze klanten nog beter van dienst zijn.”

 

BMC beste organisatieadviesbureau

 

 

mensen op drukke straat, schemer - onderwerp: BMC directeur

Naar contact

Contact opnemen

Meer weten over onze professionals?
Neem contact met ons op.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Vul hiervoor het contactformulier aan de rechterkant in.