Jara van Leeuwen

Jara van Leeuwen

Bestuur & Organisatie, HRM HR adviseur
Echte verandering komt van binnenuit en begint bij ‘de waarom’
Levendigheid, verbinding en ontwikkeling zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Ik kan er enorm van genieten als ik een bijdrage kan leveren aan de persoonlijke of professionele groei van mensen en organisaties. Echte verandering komt van binnenuit en begint bij ‘de waarom’. Vanuit dit principe zet ik mij in voor het oplossen van verschillende vraagstukken.

Wat mij enthousiast maakt is het onderzoeken van een vraagstuk, hierover adviseren en het advies implementeren. Dit kan zijn in de vorm van procesverbeteringen, gesprekken of trainingen, maar ik help bijvoorbeeld ook graag mee aan het versterken en uitdragen van het werkgeversmerk van onze opdrachtgevers.

Recente opdrachten:
De BAR Organisatie (gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk)
Juni 2022 - heden
• Interim HR adviseur
HR adviseur voor het Maatschappelijk Cluster.

BEL Combinatie (gemeenten Blaricum, Laren en Eemnes)
Februari 2022 – mei 2022
• Interim HR adviseur
Mijn opdracht omvatte het adviseren van de verschillende teams van de drie gemeentebesturen, op het gebied van werving en selectie, verzuim en het binden en boeien van medewerkers.

LDE (universiteiten Leiden, Delft en Erasmus)
Februari 2022 – heden
• Procescoördinator en Recruitment adviseur LDE traineeship
In deze opdracht verzorgen wij met 5 BMC adviseurs de werving van 18 trainees voor het LDE traneeship van de drie universiteiten. Mijn rol hierin was die van recruitment adviseur, inhoudelijk sparringpartner en procescoördinator van dit traject.

Intern project BMC
December 2021 - heden
• Trekker Excelleren in Betrokkenheid W&S
Het ontwikkelen en implementeren van een plan om de kwaliteit van de dienstverlening van BMC Werving en Selectie meetbaar te maken. Aan de hand van de onderzoeksresultaten het schrijven en implementeren van een plan ter verbetering van onze dienstverlening.

Intern project BMC
November 2021 – heden
• Training netwerken
Het ontwikkelen en geven van trainingen netwerkvaardigheden aan BMC trainees.

Humane Zorg
December 2021 – februari 2022
• Employer Branding
Adviesopdracht voor het versterken van het werkgeversmerk van Humane Zorg. Het doel is om de kernwaarden van de organisatie sterker naar buiten te brengen waardoor meer instroom van nieuwe medewerkers wordt gegenereerd.

 

Contact

Jara van Leeuwen

Stel uw vraag aan Jara van Leeuwen

HR adviseur
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?