Cristina Guerrero Paez

Cristina Guerrero Paez

Financiën & Bedrijfsvoering, Zorg
Ruime ervaring in en kennis van de gemeente, jeugdzorg en speciaal onderwijs voornamelijk de middelensector, met name op het snijvlak van organisatie en bestuur. 

Mijn ondersteuning naar het bestuur kenmerkt zich door het expliciteren van de verschillende rollen en het scheiden van de bestuurlijke versus organisatorische aspecten. Als ik mijn werk goed doe, kan het bestuur zich op haar werk richten. 

De laatste jaren ben ik ook binnen BMC aan het werk als manager trainees. Hierbij begeleid ik ongeveer 50 trainees en heb ik ruime ervaring in het begeleiden van mensen, het helpen ontwikkelen van programma's en het ontwikkelen van een visie en beleid op ontwikkelprogramma's.

Door mijn hands on mentaliteit word ik veel ingezet voor het implementeren van visies. Mijn aanpak en focus, gericht op samenwerking, stellen mij in staat om de stip op de horizon te vertalen naar processen, rollen en resultaten.

Specialist in planning en control en financiële administraties, van reguliere rapportage verbeteringen tot invoer van nieuwe kostensystematiek, financiële systemen en coördinatie planning en control cyclus.

Door mijn werk heb ik ervaring met alle beleidsvelden, van onderwijs tot verkeer en vervoer.
 

Contact

Cristina Guerrero Paez

Stel uw vraag aan Cristina Guerrero Paez

Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?

    Gerelateerde adviseurs