Jaap Abarbanel

Jaap Abarbanel

Bestuur & Organisatie, Financiën & Bedrijfsvoering Senior adviseur
Wanneer niets zeker is, wordt alles mogelijk
Ik werk vanuit ervaring en praktijkkennis op directieniveau. Succes organiseren gaat altijd over passie, inhoudelijkheid, duidelijkheid en transparantie. Nieuwe diensten, met toegevoegde waarde, worden op maat ontwikkeld. Projecten met hoge prioriteit en lastige startvectoren zijn een kans. Doelen behalen met kennis, innovatie, technisch inzicht, soms design, maar vooral passie en doorzettingsvermogen leveren succesvolle werkende oplossingen op.

Doorontwikkeling Planning & Control Cyclus bij gemeenten

Introductie nieuwe processen die binnen de gemeentelijke en provinciale cultuur snel tot resultaat komen. Diensten om de Planning & Control Cyclus (financiële begroting, kadernota, rapportages en jaarverslag) te vernieuwen in digitale oplossingen, resulterend in apps voor tablets voorzien van geautomatiseerde processen (dashboards).

Onderwijs optimaliseren Scholengemeenschappen

Leerlingen op individuele wijze snel en accuraat informeren. De persoonlijke app (mobiel en tablet) biedt duizenden leerlingen direct en individueel resultaat.

Opzetten redactie en Interactieve projecten bij RTL Nederland

Ontwerpen en implementeren van nieuwe redactionele digitale structuren bij de televisiezenders RTL4, RTL5, RTL7, RTL8 en RTLZ, Producten gerealiseerd op het gebied van interactieve televisie en automatisering van video.

Communicatiediensten tv-station Internationaal

ProSieben/Sat1 tv-zenders (Duitsland-Oostenrijk-Zwitserland)

Nieuwe en vooral praktische televisie-oplossingen zijn ontworpen, verkocht en geïmplementeerd. Dit zijn diensten in het communicatietraject tussen tv-stations, klanten/adverteerders van tv-stations en natuurlijk de kijkers.

The Hague City app Global the Hague

Een Multi-business City App voor iPad, iPhone Android tablets, Android mobiles en Windows Phones, ontworpen met het oogmerk om 1,8 miljoen hotelbezoekers in Den Haag op maat te bedienen. De Haagse vier en vijf sterren hotels samen met Den Haag Marketing ontsluiten in de breedte Haagse stads informatie o.a. geautomatiseerd vanuit de gemeentelijke databases.

Contact

Jaap Abarbanel

Stel uw vraag aan Jaap Abarbanel

Senior adviseur
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?