Patrick Gering

Patrick Gering

Ruimtelijke Ontwikkeling senior adviseur
Samenwerken = resultaat
Patrick Gering is senior adviseur bij ons bureau en als procesmanager, projectmanager en adviseur betrokken bij complexe vastgoed- en gebiedsontwikkelingsvraagstukken. Hij brengt partijen met uiteenlopende belangen samen, zorgt voor focus en urgentie en komt in samenwerking tot een gedragen en effectieve projectmatige aanpak.
 
Zijn kennis en ervaring focust zich rondom de thema’s maatschappelijk vastgoed, woningbouwprogrammering en binnenstedelijke herontwikkeling. Daarbij is hij zowel sterk in de initiatieffase, als ook in de definitie, ontwerp en realisatiefase van projecten. 
 
Met zijn sterke persoonlijkheid wekt hij bij alle betrokken partijen snel vertrouwen, zowel voor zijn aanpak als voor zijn inhoudelijke visie. Hij brengt partijen met uiteenlopende belangen samen, zorgt voor focus en urgentie en kom dan in samenwerking tot gedragen vastgoed- en gebiedsontwikkelingen. Zijn overtuigingskracht, besluitvaardigheid, inventiviteit en stressbestendigheid helpen hem tijdig de gewenste resultaten te boeken.
 
Binnen BMC treedt Patrick op als coördinator maatschappelijk vastgoed. 

Contact

Patrick Gering

Stel uw vraag aan Patrick Gering

senior adviseur
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?

    Gerelateerde adviseurs