Mike Bouwmeester

Mike Bouwmeester

Burgerzaken, Informatie & Gegevensmanagement BMC accountmanager
Excelleren door het maximale uit jezelf te halen
Door mijn achtergrond in de sportwereld, ben ik iemand die graag het maximale uit zichzelf probeert te halen. Ik zit niet graag stil, maar ben doortastend en bereid mijn grenzen te verleggen om daarmee persoonlijke ambities te verwezenlijken. Dit uit zich in de gesprekken die ik voer met mijn opdrachtgevers: of men nu zoekt naar een oplossing in de transitie van burgerzaken of ondersteuning wenst op het snijvlak van informatiemanagement. Ik leg verbindingen vanuit de inhoud om mijn opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Binnen BMC richt ik mij op het commerciële proces voor de provincies in Oost-Nederland. Ik ben verantwoordelijk voor het relatiebeheer van gemeenten en richt mij op de aansturing van adviseurs binnen deze regio. Daarnaast denk ik mee in de strategische ontwikkeling van onze Businessunit Informatie- en Gegevensmanagement en lever ik een bijdrage aan productinnovatie binnen ons vakgebied. 

Wilt u weten wat BMC voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van burgerzaken en informatie- en gegevensmanagement? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

Mike Bouwmeester

Stel uw vraag aan Mike Bouwmeester

BMC accountmanager
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?

    Gerelateerde adviseurs