Sollicitatieprocedure


Solliciteren
Wil je solliciteren naar een vacature of wil je je aanmelden voor een traineeship? Via de button ‘direct solliciteren’ bij onze verschillende vacatures kun je eenvoudig je cv en motivatie versturen. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van je sollicitatie. Onze recruiters bekijken of jouw profiel matcht met de vacature. Als deze goed bij elkaar passen, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar de verantwoordelijke manager. Als deze ook positief is, wordt er een kennismakingsgesprek ingepland.

Mochten we je profiel niet geschikt vinden, dan ontvang je van ons een schriftelijke afwijzing met daarin de reden van afwijzing. Uiteraard kun je ook contact opnemen indien je nog een mondelinge toelichting op de afwijzing wenst.

Gesprek
Het kennismakingsgesprek wordt gevoerd door een manager, eventueel met een recruiter of een (senior) adviseur. Verloopt het eerste gesprek positief, dan volgt er eventueel een tweede gesprek, gevolgd door een gesprek over je arbeidsvoorwaarden.

Voor een traineeship loopt de procedure anders. Als je cv en motivatie aansluiten bij het profiel, vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Als dit gesprek van beide kanten positief is, word je uitgenodigd voor een selectiedag. Op deze selectiedag maak je een competentie- en intelligentietest in een online-omgeving en vinden er enkele gesprekken met managers plaats. Aan het eind van de selectiedag worden de resultaten van de testen naar je teruggekoppeld en binnen 2 dagen na de selectiedag laten we je weten of we je een aanbieding gaan doen.

Vragen en contact
We streven er in ieder geval naar om de sollicitatieprocedure binnen een maand af te ronden. Ben je benieuwd naar de status van je sollicitatie, dan kun je bellen of e-mailen naar de afdeling Recruitment, telefoonnummer (033) 445 92 00 of e-mailen naar: recruitment@bmc.nl.

Voor meer informatie over onze vacatures kun je contact opnemen met onze recruiters:

Advies
Inge Morssinkhof

Financiën en Bedrijfsvoering
Hanneke van den Heuvel
Michael Lange

Informatie en Dienstverlening
Mirjam Timmermans

Maatschappelijke Ontwikkeling/Zorg
Lai-Wah Man

Onderwijs
Xiomara van Brussel

Ruimte
Marjolijn van Rempt
Onno Landman

Sociale Zekerheid:
Geurtijn van Essen
Len van den Elsen