Groei en ontwikkeling staan centraal in een carrière bij BMC


Continu jezelf ontwikkelen, steeds beter worden in je vak en meer vaardigheden onder de knie krijgen. Dit is niet alleen belangrijk om aansluiting te houden bij wat opdrachtgevers van ons als BMC’ers verwachten, het is vooral ook leuk, uitdagend en interessant voor jezelf. Stilstaan is geen optie bij BMC. Wij willen je iedere dag weer uitdagen om verder te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Binnen BMC, maar ook om daarna een mooie stap in je carrière te kunnen zetten buiten BMC. BMC kun je zien als een carrièreversneller. Dit alles geven we vorm door:

  • een gedegen en op de functie toegespitst introductieprogramma;
  • een groot opleidingenaanbod van de BMC Bedrijfsschool;
  • een basisleergang, speciaal voor BMC-beleidsexperts;
  • een tweejarig traineeship, speciaal voor jonge talenten;
  • een manager die jou goed kent en ondersteunt waar nodig, bij zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling;
  • kennis- en expertisegroepen waar ervaren senior adviseurs en publieke boegbeelden samen met jou op zoek gaan naar oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Maar vooral: door jou in te zetten op uiteenlopende opdrachten, bij verschillende opdrachtgevers.

Deze ingrediënten vormen de basis voor een snelle groei en ontwikkeling binnen BMC. Als je een paar jaar BMC’er bent, sta je voor de keuze om door te groeien binnen BMC of een nieuwe uitdaging buiten BMC te zoeken. Met het oog daarop hebben wij een uitgekiend loopbaanbeleid.