Over BMC

Kwaliteit


Onze aanpak en werkwijze is vastgelegd in een kwaliteitssysteem op grond waarvan BMC is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 door CIIO, gericht op de certificering van organisaties voor kennisintensieve dienstverlening. Wij zijn gecertificeerd voor onze werkprocessen inzake advies, coaching, training, onderzoek, verandermanagement, interim-management en detachering.

De BMC Groep is ingeschreven bij het ‘Kwaliteitsregister Organisatieadvies’, van Lloyd’s Register Quality Assurance en lid van de Raad van Organisatieadviesbureaus (ROA), de Raad van Interim-management (RIM) en de Vereniging voor Beleidsonderzoek (VBO). Op adviesopdrachten zijn de bepalingen van de ROA van toepassing en op interim- en veranderopdrachten zijn de bepalingen van de RIM van toepassing. Voor onze onderzoeksopdrachten conformeren wij ons aan de gedragscode van de VBO. Voor andere typen opdrachten kent BMC haar eigen scherpe kwaliteitsregels.

roa_logo images

 

 

 

 

Niet alleen voor klanten geven wij het beste – BMC is ook al jaren onderscheiden als topwerkgever. Het Top Employers-certificaat wordt alleen uitgereikt aan organisaties die het hoogste vereiste niveau halen in HR. In het onderzoek worden alle kritieke gebieden binnen het HR-management van de deelnemende organisaties beoordeeld. De waardering laat zien dat de BMC Groep een uitzonderlijk goed personeelsbeleid heeft en dus gekwalificeerd is voor het exclusieve Top Employers-certificaat. BMC behaalde dit keurmerk ook al in 2012, 2011, 2010, 2009 en 2008.